Välkommen att kontakta oss

08-121 055 99

Vi har öppet vanliga kontorstider.

boka@infragroupnordic.com

Eller använd formuläret

Ditt bästa val av elektriker!

Våra elektriker har rätt kompetens och rätt behörigheter för de uppdrag vi åtar oss. Vi är även anslutna till branschorganisationen Installationsföretagen och har självklart tecknat kollektivavtal för vår personal.

Genom att anlita oss när du behöver en elektriker kan du vara trygg med att vi har den kunskap som behövs – vi ser till att allting blir rätt från början vid en elinstallation och värnar om dig som kund så att slutresultatet blir som du förväntat dig, både avseende kvalitet och pris. Vi skriver utförliga dagböcker över det arbete vi gör och listar noga vilken materiel vi använt och bifogar underlaget med de fakturor som vi skickar. Allt för att ha en transparent och öppen relation med dig som kund.

Elektriker med skräddarsydda lösningar inom installationer och service

Vare sig om arbetet handlar om installation av vitvaror, omdragningar av kablage och nät i samband med renoveringar eller montering och installation av utomhusbelysning kan du lita på att vi genomför ett bra arbete. Våra medarbetare har erfarenhet av vanligt förekommande problem och utmaningar vid installation och service av el. Därför kan vi åtgärda dessa snabbt och effektivt.

Då vi som företag och medarbetare värnar om en hållbar värld arbetar vi i enlighet med ISO-9001:2015 och ISO-14001:2015 som avser kvalitet och miljö och vi driver ett aktivt hållbarhetsarbete. Läs mer om det genom att klicka på länken nere i sidfoten.

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss när du behöver hjälp av en elektriker.