Affärsområde

El- & Teleteknik

Previous
Next

Välkommen till oss

Här på sidan kan du läsa om hur det är att arbeta på något av Teamen inom affärsområdet El- & Teleteknik och även möta några av våra medarbetare. 

Om du är intresserad av att jobba hos oss kan du klicka dig vidare till vår karriärsida via att klicka på knappen nedan eller gå in via menyvalet Jobba hos oss

Med vänlig hälsning

Greger Larsson 

Affärsområdeschef och VD för Infra Group Nordic El- och Teleteknik AB

Våra team

Team Service

Som serviceelektriker inom Infra Group träffar du dagligen olika typer av kunder och ställs inför varierande utmaningar som kräver problemlösning.

Inom service har vi både företag, myndigheter och privatpersoner som kunder och vi arbetar både självständigt och tillsammans i team beroende på uppdragstyp.

Team Entreprenad

Som medarbetare inom Team Entreprenad arbetar du i något av våra ny- och ombyggnadsprojekt. Du gillar att vara en viktig pusselbit i skapandet av nya bostäder, arbetsplatser och anläggningar. Arbete som kräver lagspel, noggrannhet och effektivitet.

Våra värderingar

Det här är viktigt för oss

Utveckling

Våra medarbetares personliga utveckling värderas högt hos oss och är vår viktigaste resurs.

Under året har vi en löpande dialog med dem och vid medarbetarsamtalen följer vi upp och planerar olika typer av kompetensutvecklingsinsatser som ska stärka dem i deras nuvarande och framtida roll.

Teamkänsla

Våra team är det viktigaste vi har. Vårt mål är att alla ska känna sig som en stor familj inom Infra Group oavsett vilket team eller dotterbolag en medarbetare tillhör.

Självklart även oavsett vilket kön, sexuell läggning eller etniskt ursprung medarbetaren har.

För att uppnå detta samarbetar vi ofta över team- och bolagsgränserna och hittar på Infra Group-gemensamma aktiviteter flera gånger under året.

Stolthet & passion

Vi vill alla bli bäst i branschen. Och vi är på mycket god väg att bli det.

Med detta syftar vi på att vi ska ha de nöjdaste medarbetarna och de nöjdaste kunderna.  För att vi ska fortsätta lyckas är det viktigt av vi alla känner stolthet och passion i det vi gör. Därför kommer stolthet & passion alltid att vara en viktig del på vår resa! 

El- och teleteknik
Försvar & säkerhet
Produkter & system (Kommer snart)