Infra Group Nordic expanderar inom el- och teleteknik!

Infra Group Nordic AB fortsätter att expandera och vi hälsar våra nya medarbetare välkomna till dotterbolaget Infra Group Nordic El- och Teleteknik AB!

I samband med detta etablerar Infra Group Nordic det nya affärsområdet Power and Electrics. Infra Group Nordic kommer därmed nu kunna leverera det mesta inom elkonstruktion, elteknik, automation, kraftteknik data, telecom, säkerhet och energioptimering. Inom affärsområdet erbjuder Infra Group Nordic även moderna, miljövänliga och hållbara lösningar för laddning av el- och hybridfordon. Infra Group Nordic tar fram idéer, konstruerar lösningar, installerar och monterar samt utför fältservice och underhåll över hela Sverige. Vi har egen el-verkstad och logistikhantering i Rosersberg där service och underhåll kan tillhandahållas. Infra Group Nordics mål är att erbjuda våra kunder de allra bästa tekniklösningarna och samtidigt värna om hållbarhet och miljö. Genom vår personal och våra partner väljer vi rätt resurser och rätt produkter som tar ert projekt hela vägen från idé till en komplett lösning. Vi tar oss an allt ifrån mindre uppdrag till omfattande entreprenader både för företag och privatpersoner.

Det kommer löpande finnas behov av nya förmågor med kompetens inom elområdet. Just nu söker vi exempelvis projektörer och ytterligare service-elektriker, elektriker med mastbehörighet och elektriker med ställverkskompetens för att möta upp efterfrågan på våra tjänster.

Tveka inte att kontakta oss för mer information om våra tjänster eller om du känner att du kan vara rätt person för att ansluta till vårt gäng. info@infragroupnordic.com alt. jobb@infragroupnordic.com

Med vänliga hälsningar Andreas Wiman, VD Infra Group Nordic AB

Share this post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email