Infra Group är ett ansvarsfullt och professionellt elföretag med erfarna elektriker, projektledare och elkonstruktörer som utför arbeten i Täby kyrkby. Vi hjälper till med elinstallationer av de flesta slag, dvs allt från byte av belysningsarmaturer och inkoppling av vitvaror till omfattande elinstallationer i samband med ny- eller ombyggnationer av kontor, butiker, hus och lägenheter. Självklart har vi väletablerade samarbeten med målare, rörmokare och plattsättare vilket gör att vi kan erbjuda dig en helhetslösning.

Vi erbjuder olika typer av eltjänster till både privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag, fastighetsförvaltare och byggföretag. Vi har även en stor vana av att arbete som leverantör till olika typer av myndigheter i kravfyllda miljöer med verksamhetskritiska installationer av infrastruktur. Våra elektriker har gedigen erfarenhet och utför både stora och små arbeten.

Ditt bästa val av elektriker i Täby kyrkby

Våra elektriker i Täby kyrkby har rätt kompetens och rätt behörigheter för vilket är ett krav. Vi är även anslutna till branschorganisationen Installationsföretagen och har självklart tecknat kollektivavtal för vår personal.

Genom att anlita oss när du behöver en elektriker i Täby kyrkby kan du vara trygg med att vi har den kunskap som behövs – vi ser till att allting blir rätt från början vid en elinstallation och värnar om dig som kund så att slutresultatet blir som du förväntat dig, både avseende kvalitet och pris. Vi skriver utförliga dagböcker över det arbete vi gör och listar noga vilken materiel vi använt och bifogar underlaget med de fakturor som vi skickar. Allt för att ha en transparent och öppen relation med dig som kund.

Elektriker med skräddarsydda lösningar inom installationer och service

Vare sig om arbetet handlar om installation av vitvaror, omdragningar av kablage och nät i samband med renoveringar eller montering och installation av utomhusbelysning kan du lita på att vi genomför ett bra arbete. Våra medarbetare har erfarenhet av vanligt förekommande problem och utmaningar vid installation och service av el. Därför kan vi åtgärda dessa snabbt och effektivt.

Då vi som företag och medarbetare värnar om en hållbar värld har vi ISO certifierat oss i både kvalitet och miljö och driver ett aktivt hållbarhetsarbete. Läs mer om det genom att klicka på länken till höger.

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss när du behöver hjälp av en elektriker i Täby kyrkby. Vi kan även erbjuda en skräddarsydd lösning för dig med hjälp av våra samarbetspartners.

Ring oss på 08-121 055 30 eller maila oss på info50@infragroupnordic.com